Tourist camp with fire, tent and firewood

Verblijfsmogelijkheden op Camping de Vijverhof

Wanneer je er regelmatig voor kiest om te verblijven op een camping zal je kunnen vaststellen dat de mogelijkheden en de faciliteiten die er hierop aan je aangeboden worden door de jaren heen sterk zijn geëvolueerd. Daar waar je vroeger op een camping enkel en alleen over de mogelijkheid beschikte om te verblijven in een tent of caravan zijn de mogelijkheden tegenwoordig een behoorlijk stuk uitgebreider. Zou je bijvoorbeeld graag een vakantie willen boeken bij Camping de Vijverhof? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor een keuze kan maken uit een behoorlijk aantal verschillende accommodaties en verblijfsmogelijkheden. Om welke opties het hierbij precies gaat ontdek je allemaal hier op deze pagina!

  1. Ruimte voor 25 caravans en tenten 

Wanneer we het gebied van Camping de Vijverhof gaan bekijken kunnen we vaststellen dat deze in totaliteit plaats biedt aan zomaar even 25 caravans en tenten. Alle kampeerplaatsen die je hier aantreft zijn voorzien van tegelplateaus. Bovendien is het zo dat je als gast die hier verblijft ook altijd kan rekenen op 6 ampère elektra en riolering voor de afvoer van vuilwater en een waterkraan. Het spreekt verder voor zich dat gasten die hier graag zouden willen verblijven ook een keuze kunnen maken tussen zowel schaduw- als zonrijke plaatsen. Zo kies je precies voor die plaats waar jouw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. 

  1. Een stacaravan huren op Camping de Vijverhof 

Wanneer je een vakantie wil doorbrengen op deze camping zal je ook kunnen vaststellen dat je een stacaravan kan huren. Er zijn op dit vlak verschillende mogelijkheden voor handen. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen de gewone stacaravan en de zogenaamde LMC caravan. Voor deze laatste geldt dat het gaat om een LMC toercaravan die beschikt over een voortent en is voorzien voor een bezetting met maximum 3 personen. Zowel de dekbedden als de hoofdkussens zijn hierbij aanwezig. Het enige dat je dan ook nog zelf moet meebrengen is het linnengoed. Eveneens goed om te weten is dat je ook je trouwe viervoeter niet thuis achter hoeft te laten. Je kan ze dan ook steeds zonder probleem met je meenemen.

  1. Verblijven in een comfortabel en luxueus ingericht vakantiehuis 

Het spreekt voor zich dat lang niet iedereen is te vinden voor een verblijf in een caravan of tent. Dat hoeft ook niet. Camping de Vijverhof vindt het belangrijk dat ze tegemoet kan komen aan de wensen van zoveel mogelijk (potentiële) gasten. Dit betekent in de praktijk dat je er ook voor kan kiezen om met een groep te verblijven in het vakantiehuis dat op het terrein is terug te vinden. Dit fraaie vakantiehuis biedt ruimte aan in totaal vijf personen. Je zal bovendien tijdens je verblijf in deze accommodatie kunnen vaststellen dat je ook geheel kosteloos gebruik kan maken van de faciliteiten van de camping. Dit geldt uiteraard ook voor de activiteiten die er op worden georganiseerd. Op deze manier kan je het beste van twee werelden combineren! In ieder geval, heb jij een specifieke voorkeur op vlak van verblijfsmogelijkheden voor tijdens jouw vakantie? Dan zal je kunnen vaststellen dat Camping de Vijverhof het je zo goed als allemaal weet te bieden!