Er even tussenuit in eigen land

Corona houdt ons nog steeds in de ban en we weten dat we zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Als we ons daar nou allemaal goed aan houden en niet denken dat alles zo maar mag. Dan is het ook niet altijd de beste keuze om nu naar het buitenland te gaan. Maar gelukkig hebben we voldoende mooie plekken in Nederland die we kunnen ontdekken tijdens deze tijden.

De veluwe

Een prachtig natuur gebied waar je heel goed kan wandelen en fietsen en ultiem kan genieten van al het mooie natuur wat er te vinden is. En je komt zoveel tegen dat het lijkt alsof je op veel verschillende momenten en gebieden tegelijk bent. Dus ideaal om een dagje naar toe te gaan of misschien wel, wanneer je een verblijf vindt bij bijvoorbeeld een vakantiepark op de veluwe, kan je er meerdere dagen heen. En dan de dag afsluiten met een lekker maaltje zelf gekookt met een goed glas wijn waar je van kan genieten wanneer je bij komt van een dag in de heerlijke natuur.

Dat klink toch eigenlijk super goed. Dan hoeven die reizen van het buitenland even niet en die stellen we wel uit tot we veilig weer de wereld over kunnen reizen. Want momenteel is het over de gehele wereld een chaos en is het nergens helemaal top en moet je je aan veel regels houden om ergens te komen. Dan is het voor nu goed in Nederland te doen en genieten we van al het moois wat ons eigen land te bieden heeft. 

Zo kan je natuurlijk wel nog steeds een strandwandeling maken op het strand tijdens de mooie winter dagen in het zonnetje als die schijnt. Maar onthoudt wel, wanneer het te druk wordt of je ziet veel mensen lopen. Stel het uit of rij ergens anders heen. Ga niet in de drukte erbij lopen. Want we moeten allemaal rekening houden met elkaar, en ziek worden, dat wilt uiteindelijk niemand.

Gezond verstand

Het belangrijkste is dat we allemaal met ons gezond verstand doen nadenken. En dan kan een weekendje of midweekje in een vakantiepark op de veluwe prima. Wanneer we ons maar aan de regels houden en onthouden dat we dan zelf ons maaltje klaar moeten maken. Maar dat hoeft helemaal niet erg te zijn, want denk bijvoorbeeld aan lekker gourmetten met een lekker wijntje en daarna een filmpje of een spelletje en je hebt een heerlijke avond voor de boeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *