Elektrische fietsen met A- Kwaliteit

Amslod verkoopt uitsluitend fietsen die voldoen aan de A- kwaliteit. Zo hebben wij een eigen accu systeem uitgevonden. Dit 43 Watt systeem zorgt ervoor dat je nog langer kunt genieten van een ritje op de elektrische fiets. Ook hebben wij een kleurendisplay op de markt gebracht waar je alle informatie vanaf kunt lezen. Daarnaast geven wij eerlijk en passend advies. Voor de lange tochten kun je het beste een fiets kiezen met een voorwiel motor. Maar als je behoefte hebt aan krachtige ondersteuning dan ga je juist voor het middenmotor model. Dit zorgt voor stabiliteit en biedt ook bij hoogte rijden een extra weerstand. Daarnaast kun je bij ons altijd gratis en vrijblijvend een proefrit maken. Het gaat om een hoop geld en dat begrijpen wij. Daarom is een proefrit altijd belangrijk. Wij geven 2 jaar garantie bij jouw op locatie. Zo hoef je niet meer naar de fietsenmaker te rijden of te lopen als je fiets stuk is.

Welke model elektrische fiets past het beste bij jou?

De elektrische damesfiets middenmotor is het meest gekozen model van 2021. In de Amslod Hilston Fietsen Review werd deze met lof goed beoordeeld. De mensen die graag een goede ondersteuning willen hebben kiezen voor de middenmotor modellen. Deze ondersteunen zowel het voor als het achterwiel. Hiermee kun je ook tegen de wind in fietsen, maar ook kun je de bergen of heuvels in en de weerstand past zich automatisch aan. Ben je een gelegenheids fietser die meer van de lange afstanden is? Dan is het voorwielmotor model het beste voor jou. Hiermee kun je wel meer als 50 km fietsen zonder de fiets op te laden. Zo kun je lekker een zondag of een midweekje weg zonder bang te zijn zonder stroom te komen staan. Dat is waar Amslod zijn hand voor in het vuur durft te steken.

Waar let je op tijdens de aanschaf?

Tijdens de aanschaf is het belangrijk om een aantal punten in je achterhoofd te houden. Zo is het slim om na te gaan hoeveel behoefte je hebt aan ondersteuning. Als je meer ondersteuning nodig hebt betekent dit wel dat de accu iets minder lang mee gaat. Maar ook is het slim om na te denken hoeveel je de fiets gaat gebruiken en op welke afstanden. Als je een regelmatige ondersteuning wil voor elke dag 10 km te fietsen dan is het middenmotor model datgene wat jij zoekt. Ga je juist op vrije dagen een lange afstand fietsen dan kun je weer beter het voorwiel motor model kiezen.

Waarom mensen kiezen voor de A van Amslod

In de Amslod.nl herenfietsen ervaringen zie je waarom mensen kiezen voor de A van Amslod. Klanten zijn erg te spreken over de garantie die wij geven. Zo hoef je niet naar de fietsenmaker maar komen wij naar jou locatie toe. Ook als je op het werk bent kunnen wij naar je toekomen. Wij hebben medewerkers door het hele land zitten. Een andere pluspunt is de gratis proefrit die mensen kunnen maken. Dit zorgt voor een weloverwogen keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *