Reizen

Anders als andere parken

Met vakantieparken Nederland is het aanbod waaruit je kunt kiezen bijzonder groot. Waar de meeste parken zich beperken tot een bepaalde doelgroep, kun je bij de Leistert vakantie vieren op iedere leeftijd. Of je nu 1 of 100 bent, voor iedere leeftijd en doelgroep is er iedere dag wel iets te doen. Het vakantiepark is één van de beste parken, niet alleen van Limburg maar van heel Nederland. De Leistert heeft al meerdere prijzen gewonnen van de ANWB, de vele accommodaties en evenementen zijn een sterk punt van de camping.

Vakantieparken Nederland

Lekker eenvoudig tot zeer luxe

Verblijven in het vakantiepark is echt een feest, wil je lekker eenvoudig kamperen op het veld? Dat kan eventueel met eigen sanitaire voorzieningen, je logeert hier in je eigen tent, vouwwagen of andere kampeermiddel en kunt gebruik maken van privé sanitair. Wil je echt genieten van comfort en je eigen sanitair dan huur je eenvoudig een bungalow, voor alleen het gezin of voor een groep vrienden of familie. Bungalows bij de Leistert zijn beschikbaar tot maar liefst 18 personen. Comfort en luxe in eigen huis, voorzien van een ruimte tuin om ook lekker buiten te kunnen zitten.

Je verveelt je eigen nooit bij de Leistert

Vakantieparken Nederland

Klein of groot niemand hoeft zich te vervelen tijdens een vakantie in ons park. Het aanbod voor zowel ouders als de kinderen is enorm te noemen. Dan hebben we het nog niet gehad over de zwemfaciliteiten, binnen en buiten kunnen de kinderen zich uitleven met hun ouders. Het zwembad met bubbelbaden en een tropische sfeer geeft je zeker uren speelplezier voor groot en klein. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn kunnen de ouders gezellig wat eten of drinken in de snackcorner, of in het bubbelbad helemaal tot rust komen.